ABOUT TJK INTERIOR

O U R  S T O R Y

10 jaar geleden ontstond de wens voor het maken van exclusief meubelmaatwerk en high end interieurs. Waar het begon als hobby is TJK Interior inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf waar kennis, persoonlijke aandacht en oog voor detail hoog in het vaandel staan.

  Voor Tim en Joyce is het hun grote passie om elke woonruimte te transformeren naar een fijne leefruimte waarbij schoonheid, sfeer en rust de basis vormen. Wat ontstaat als gedachtegoed kan worden uitgewerkt tot in het kleinste detail. TJK Interior heeft alle facetten in huis om je te voorzien van een uitgewerkt plan specifiek voor jouw woning. Daarnaast kunnen wij alle items binnen dit plan verzorgen, tot aan de afstyling aan toe. Denk hierbij aan exclusief geproduceerd meubilair, luxe verlichting, karpetten van de hoogste kwaliteit, raamdecoratie en one-of-a-kind accessoires onder het TJK label.

Met onze persoonlijke aanpak en oog voor detail staat TJK Interior garant voor kwalitatief interieur, gemaakt met passie en perfectie.

H O W  W E  W O R K

Samen met onze partners kunnen we je voorzien van een uitgewerkt plan specifiek voor jouw woning. Daarbij hebben we continue aandacht voor jouw wensen.

Wanneer je al jouw mooie ideeën hebt verzameld op een moodboard kom je bij ons. Waar wij een compleet interieurplan samenstellen met alle benodigde materialen, stoffen en kleuren. In een persoonlijk gesprek stemmen we met jou af wat we hierin mogen betekenen. Of het nu een enkele kleuraanpassing betreft of een volledige transformatie. Alles is mogelijk!

Tevens hebben wij goede contacten met stukadoors, schilders en andere vakmannen. Waardoor we snel kunnen schakelen indien nodig.

C O L L E C T I E

TJK Interior kan bijna alles leveren op het gebied van inrichting. Waaronder elegante items zoals exclusief geproduceerd meubilair, luxe verlichting, en accesoires onder het TJK-label. Daarnaast werken wij samen met onze partners om een voor jou op maat gemaakte, unieke sfeer en beleving te kunnen verzorgen. Denk hierbij aan raambekleding, stalen deuren, en afstyling van jouw interieur.

T E A M

Tim de Koning

Advies en realisatie

Joyce de Koning

Eigenaar, Social Influencer & Marketing

N I C E  T O  K N O W

Ons bedrijf bevindt zich in Eersel, Noord Brabant. Ook onze partners bevinden zich voornamelijk in Brabant. Hierdoor kan het zijn dat wij in jouw woonplaats bijvoorbeeld geen vakman hebben voor de klus.

Heb je zelf ervaring met uitstekende vakmensen of ben je zelf een uitstekende vakman in de bouw, afbouw, interieurbouw- of montage.

Wij breiden graag ons netwerk van betrouwbare partners uit.

Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Contactgegevens zijn te vinden onder ‘contact’

B R A N D S

TJKoriginal LABEL®
Pot&Vaas, Richmond Interiors
Claudi Chique, Ethnicraft, Guaxs, Artimo,
Holland Haag, Kobe
Belakos, Cenci, Cotap, Desso, Emco,
Eurocol, Hamat

P A R T N E R S

Meir ® kranen by Mastello
Claudi ®
Staal op maat by HN-metaalbewerking
Bookstands by Ryngen
Butterflygifts
Luxury Artwork

S T Y L I S T S

Regio zuid Nederland:
Coming soon
Regio midden Nederland:
States Interior