Veelgestelde vragen

Levertijd en verzending

Op de productpagina staat een geschatte levertijd. We streven ernaar deze levertijd zoveel mogelijk te waarborgen. Echter kan dit door omstandigheden afwijken (Covid-19 etc.) Deze levertijd kan verschillen per product. Indien de levertijd afwijkt stelt TJK Interior de klant hiervan op de hoogte.

Wanneer jouw gekozen producten verschillende levertijden hebben wordt er verzonden zodra alle items voorradig zijn.

In principe wordt je order verzonden zodra alle artikelen voorradig zijn.
Wil je de voorradige artikelen alvast geleverd hebben; zet dit dan in het opmerkingenveld bij je bestelling.

Jouw bestelling (met uitzondering van maatwerk) wordt verzonden met DHL, PostNL of DPD. Op het moment dat jouw bestelling bij het sorteercentrum is aangekomen, ontvang je een e-mail met een Track & Trace code om jouw bestelling te volgen. Wanneer je meubel maatwerk of grote items hebt besteld wordt dit verzonden met een externe transporteur. Deze neemt alvorens de bezorging contact op om een bezorgafspraak te maken.

Wij streven ernaar om het uitverkochte product zo snel mogelijk weer op voorraad te hebben. Hiervoor zijn wij afhankelijk van leveranciers. je mag altijd een e-mail sturen naar service@tjkinterior.com voor de verwachte leverdatum.

Neem contact op via service@tjkinterior.com of via het contactformulier. Vermeld je bestelnummer zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Retourneren

LEES ONDERSTAANDE RETOURVOORWAARDEN GOED DOOR
Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (maatwerk bestellingen uitgezonderd).

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het artikel retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw adres naar de webshop zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn gelijk aan de verzendkosten, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het artikel met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de webshop geretourneerd dienen te worden (zie retourproces). Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via de mail. We zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

RUILEN
Wil je een artikel ruilen?
Neem daarvoor eerst contact met ons op via een e-mail.
Het te ruilen artikel wordt namelijk als een retour afgehandeld te worden (zie Retourproces). Je stuurt dit artikel naar ons terug, waarna wij het bedrag van dit artikel zullen crediteren. Het nieuwe artikel zal opnieuw besteld en afgerekend moeten worden. Er worden geen bedragen verrekend.

INSTRUCTIES RETOURZENDING:
Meld de retour altijd eerst aan via e-mail zodat wij op de hoogte zijn van de retournering. Indien de retour niet wordt aangemeld, krijgen we geen melding wanneer er een pakket op een pick-up point ligt en loop je de kans dat het pakket weer retour naar jou komt.

 1. In de doos vind je een retourformulier. Vul dit volledig in en stop dit in de doos bij de artikel(en) die retour komen.
 2. Zorg ervoor dat de artikelen:
  – compleet zijn
  – goed inpakt zodat ze niet beschadigen tijdens transport
 3. Wij hebben voor jou ook al een retourlabel van DHL in de doos gedaan.
  Plak deze op het pakket en breng het naar het dichtstbijzijnde DHL-servicepunt.
 4. Wil je liever gebruik maken van een andere vervoerder, vermeld dit dan duidelijk in de e-mail die je ons stuurt bij het aanmelden van je retour.
 5. Je ontvangt een verzendbewijs bij het afgeven van het pakket.
  Bewaar deze goed totdat de retour volledig is afgehandeld. Dit is je bewijs dat het pakket daadwerkelijk is verstuurd en kan bij verlies tijdens transport naar worden gevraagd.

AFHANDELING
Zodra de retourzending bij ons is verwerkt krijg je hierover bericht. Natuurlijk proberen we dit zo snel mogelijk te doen. De kosten voor het retourneren zijn voor jou als consument. Uiteraard mag je artikelen ook zelf aan ons terug leveren. Bij ontvangst van de artikelen en een akkoord van retour zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag (zonder verzendkosten) crediteren.

Meubels en producten die wij voor jouw op maat maken kunnen niet geretourneerd worden. Het gaat hierbij om meubels en producten die specifiek voor één consument bedoeld/gemaakt is. Hieronder vallen alle maatwerkmeubels en speciale maatwerk bestellingen die wij op de website aanbieden.

Meubels en producten uit het standaard assortiment in combinatie met een ander gewenste kleur kunnen ook niet geretourneerd worden. Dit is namelijk op basis van jouw wens aangebracht en valt daarmee onder maatwerk.

Garantie

Houd er rekening mee dat onze meubels voor het grotendeel worden gemaakt van metaal en hout. Beide materialen kunnen door middel van weersinvloeden, temperatuur en vocht veranderingen aannemen. Dit is een natuurlijke reactie waar wij helaas geen invloed op hebben. Hout kan gaan werken wanneer het in aanraking komt met veel vocht. Daarbij kan het gaan scheuren bij extreme warmte. Wij zullen er alles aan doen om dit te beperken door onze producten zo duurzaam mogelijk te maken en professioneel af te werken.

De verkoper garandeert gedurende twee jaar de kwaliteit van ontvangen producten. Indien de door verkoper verstrekte garantie een zaak betreft die door een derde werd geproduceerd, dan is de garantie beperkt tot die, die door de producent van de goederen ervoor wordt verstrekt, tenzij anders wordt vermeld. Na verloop van de garantietermijn zullen alle kosten voor herstel of vervanging, inclusief administratie- verzend- en voorrijkosten, aan de koper in rekening gebracht worden.

De door TJK Interior te leveren producten voldoen aan de gebruikelijk eisen en normen die daaraan op het moment van levering redelijkerwijs gesteld kunnen worden en waarvoor zij bij normaal gebruik in Nederland zijn bestemd.

Iedere vorm van garantie komt te vervallen indien een gebrek is ontstaan als gevolg onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik daarvan, onjuiste opslag of onderhoud door koper en/of door derden. Indien vaststaat dat een product gebrekkig is en daarover tijdig is gereclameerd, zal TJK Interior het gebrekkige product binnen redelijke termijn na retoursontvangst vervangen of zorg dragen voor herstel daarvan. In geval van vervanging is de koper gehouden het vervangen product ten eerste aan TJK Interior te retourneren, tenzij TJK Interior anders aangeeft.

De koper komt evenmin aanspraak op garantie toe indien het gebrek is ontstaan door of het gevolg is van omstandigheden waar verkoper geen invloed op kan uitoefenen, daaronder begrepen, doch niet uitsluitend, weersomstandigheden (zoals bijvoorbeeld, extreme regenval of temperaturen), werking van het hout, krimpen en uitzetten, vooral voor houten meubelen welke binnen geplaatst worden.