Veelgestelde vragen

Levertijd en verzending

We begrijpen dat je niet kunt wachten tot jouw artikelen geleverd worden. Op de productpagina vind je de geschatte levertijd, zodat je niet bij je voordeur hoeft te gaan zitten wachten. We doen ons uiterste best om deze levertijd na te komen.

Echter kan deze door omstandigheden afwijken (Covid-19 bijvoorbeeld) en verschillen per product. Wijkt de levertijd af, dan stellen we je hiervan op de hoogte. Als jouw gekozen producten verschillende levertijden hebben, worden ze verzonden zodra alle items voorradig zijn.

Oehhh jij was er lekker snel bij! In principe wordt je order verzonden zodra alle artikelen voorradig zijn. Wil je de voorradige artikelen alvast geleverd hebben; vermeld dit dan in het opmerkingenveld bij je bestelling. We snappen dat je staat te trappelen 😉

Jouw bestelling (met uitzondering van maatwerk) wordt verzonden met DHL. Op het moment dat jouw bestelling bij het sorteercentrum is aangekomen, ontvang je een e-mail met een Track & Trace code om de bestelling te volgen. Zo hoef je niet bij je voordeur te gaan zitten wachten.

Wanneer je meubelmaatwerk of grote items hebt besteld, wordt je bestelling verzonden met een externe transporteur. Deze neemt voor de bezorging contact op om een bezorgafspraak te maken. Geen zorgen dus; we got this.

Oh no! Maar niet getreurd: wij streven ernaar om het uitverkochte product zo snel mogelijk weer op voorraad te hebben. Hiervoor zijn wij afhankelijk van leveranciers. Je mag gerust een e-mail sturen naar service@tjkinterior.com voor de verwachte leverdatum.

Sh*t happens. Stuur een e-mail naar service@tjkinterior.comof neem contact op via het contactformulier. Vermeld je bestelnummer zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Retourneren

LEES ONDERSTAANDE RETOURVOORWAARDEN GOED DOOR

HERROEPINGSRECHT

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (maatwerk bestellingen uitgezonderd).

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het artikel retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw adres naar de webshop zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn gelijk aan de verzendkosten, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het artikel met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de webshop geretourneerd dienen te worden (zie retourproces). We zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

RETOUR:

 • De items die je retourneert dienen binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket geretourneerd te zijn.
 • Indien producten niet in originele staat en/of originele productverpakking retour worden gestuurd mag TJK Interior hiervoor een waardevermindering verrekenen.
 • Het retourformulier dient volledig ingevuld te zijn en in de doos meegestuurd te worden.
 • Artikelen die beschadigd retour komen of verkeerd gebruikt zijn worden niet / deels gecrediteerd.
 • Bewaar je verzendbewijs als bewijs van retour tot afhandeling.
 • Indien een pakket niet bezorgd kan worden op het opgegeven verzendadres en/of niet opgehaald wordt bij een afhaalpunt komen de extra retourkosten voor rekening van de klant.

RUILEN
Wil je een artikel ruilen?
Neem daarvoor eerst contact met ons op via een e-mail.
Het te ruilen artikel dient namelijk als een retour afgehandeld te worden (zie Retourproces). Je stuurt dit artikel naar ons terug, waarna we het bedrag van dit artikel zullen crediteren. Het nieuwe artikel zal opnieuw besteld en afgerekend moeten worden. Er worden geen bedragen verrekend.

INSTRUCTIES RETOURZENDING:

 1. Check of je retour aan de retourvoorwaarden voldoet.
 2. In de doos vind je een retourformulier. Vul dit volledig in.
 3. Stop de items die je wilt retourneren samen met het ingevulde retourformulier in de originele verpakking.
 4. De retourkosten zijn voor eigen rekening.
 5. Je kunt het retour direct aanmaken via het Retourportaal van DHL.
 6. Breng het pakket vervolgens naar een DHL servicepunt.
 7. Wil je het pakket met een andere vervoerder naar ons retourneren. Stuur het retour dan naar het volgende adres:
  TJK Interior
  Kerkloop 33
  5521 WT Eersel
 8. Bewaar het verzendbewijs wat je ontvangt tot de retour volledig is afgehandeld. Dit is je bewijs dat het pakket daadwerkelijk is verstuurd en kan bij verlies tijdens transport naar worden gevraagd.

AFHANDELING
Zodra de retourzending bij ons is verwerkt krijg je hierover bericht. Natuurlijk proberen we dit zo snel mogelijk te doen. Bij ontvangst van de artikelen en een akkoord van retour zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag (zonder verzendkosten) crediteren.

Meubels en producten die wij voor jou op maat maken, kunnen niet geretourneerd worden #sorrynotsorry. Het gaat hierbij om meubels en producten die specifiek voor één consument bedoeld/gemaakt zijn. Hieronder vallen alle maatwerkmeubels en speciale maatwerk bestellingen die wij op de website aanbieden.

Meubels en producten uit het standaard assortiment in combinatie met een andere gewenste kleur kunnen ook niet geretourneerd worden. De personalisatie is namelijk op basis van jouw wens aangebracht en valt daarmee onder maatwerk.

Garantie

Good to know: Houd er rekening mee dat onze meubels grotendeels worden gemaakt van metaal en hout. Beide materialen kunnen door middel van weersinvloeden, temperatuur en vocht veranderingen aannemen. Dit is een natuurlijke reactie waar wij helaas geen invloed op hebben. Hout kan gaan werken wanneer het in aanraking komt met veel vocht. Daarbij kan het gaan scheuren bij extreme warmte. Wij zullen er alles aan doen om dit te beperken door onze producten zo duurzaam mogelijk te maken en professioneel af te werken.

Wij garanderen gedurende twee jaar de kwaliteit van ontvangen producten. Indien de door ons verstrekte garantie een zaak betreft die door een derde werd geproduceerd, dan is de garantie beperkt tot die, die door de producent van de goederen ervoor wordt verstrekt, tenzij anders wordt vermeld. Na verloop van de garantietermijn zullen alle kosten voor herstel of vervanging, inclusief administratie- verzend- en voorrijkosten, aan jou als koper in rekening gebracht worden.

De door TJK Interior te leveren producten voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan op het moment van levering redelijkerwijs gesteld kunnen worden en waarvoor deze bij normaal gebruik in Nederland zijn bestemd.

Iedere vorm van garantie komt te vervallen indien een gebrek is ontstaan als gevolg onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik daarvan, onjuiste opslag of onderhoud door koper en/of door derden. Indien vaststaat dat een product gebrekkig is en daarover tijdig is gereclameerd, zal TJK Interior het gebrekkige product binnen redelijke termijn na retourontvangst vervangen of zorg dragen voor herstel daarvan. In geval van vervanging ben je als koper gehouden het vervangen product ten eerste aan TJK Interior te retourneren, tenzij TJK Interior anders aangeeft.

Jou als koper komt evenmin aanspraak op garantie toe indien het gebrek is ontstaan door of het gevolg is van omstandigheden waar wij als verkoper geen invloed op kunnen uitoefenen, daaronder begrepen, doch niet uitsluitend, weersomstandigheden (zoals bijvoorbeeld, extreme regenval of temperaturen), werking van het hout, krimpen en uitzetten, vooral voor houten meubelen welke binnen geplaatst worden.