Achteraf betalen mogelijk | Verzending door heel EU | 14 dagen retourrecht

  • INTERIOR

Project Hamont

TJK Interior | Modern chic – project in Hamont | […]

TJK Interior | Modern chic – project in Hamont |

Dit project in Hamont-Achel vormde een mooie uitdaging waar we met passie en toewijding aan hebben gewerkt. De vraag van de bewoners was om een 3D interieurontwerp te maken waarin de bestaande situatie werd omgetoverd tot een samenhangend en sfeervol geheel. Het uiteindelijke ontwerp resulteerde in een harmonieuze mix van een luxe design en sfeervolle functionaliteit die warmte en sereniteit uitstraalt.

Elk aspect van dit project werd zorgvuldig ontworpen. Van de verlichting boven het keukeneiland tot de handgrepen op de stalen deuren. Van de kussens op de bank tot en met de kunstplant. In ieder detail is rekening gehouden met de wensen en behoeften van de bewoners. Van het selecteren van hoogwaardige meubelstukken tot het kiezen van kleurenpaletten die naadloos in elkaar overvloeien, hebben we gestreefd naar een sfeervolle samenhang die de ruimte tot leven brengt.

Ons team heeft met expertise en creativiteit gewerkt aan het omzetten van deze visie in een tastbare realiteit. De combinatie van ons uitgebreide interieuradvies en de realisatie hiervan heeft geleid tot een adembenemend resultaat waar zowel de bewoners als wij trots op zijn.

hamont-moodboard-interieur-advies-tjkinterior
hamont-render-keuken-ontwerp-tjkinterior-advies
hamont-render-cinewall-tjkinterior-advies
hamont-plattegrond-indeling-tjkinterior-advies
hamont-render-keuken-maatwerk-tjkinterior-advies
hamont-tjkinterior-interieur-advies-project-7
hamont-tjkinterior-interieur-advies-project-6
hamont-tjkinterior-interieur-advies-project-8
tjkinterior-interieur-project-advies-realisatie-hamont-3
tjkinterior-interieur-project-advies-realisatie-hamont-1

 

Translate »
Heb je een vraag?